Författare Ämne: Tekniska hjälpmedel som för dig ett steg närmare drömmen.  (läst 1286 gånger)

Utloggad GangBangExperten

 • VD i drömmarnas tempel
 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Antal inlägg: 258
 • GangBangExperten - Administrator
  • Visa profil
  • GangBangExperten - Webbplats
Tekniska hjälpmedel som för dig ett steg närmare drömmen.
« skrivet: 2015, februari 05, 10:56:02 »
Här följer en redogörelse av tekniska tjänster för er medlemmar. Se till att lära dig tekniken så kommer du ett steg närmare drömmen. Bra att veta är att alla interaktiva tjänster som GangBangExperten erbjuder sker via en krypterad (TLS 1.2, AES med 256-bitar) anslutning mellan din dator/mobil och GangBangExpertens server. Det är samma säkerhet som banker har för dataöverföring. Det kan du se genom att adressen börjar med https:// och har ett hänglås vid adressfältet. De interaktiva tjänster är: Bild/videogalleri, diskussionsforum, anmälan för medlemskap/nyhetsbrev, chatt och formulär.

Webbplatsen:
På GangBangExpertens webbplats knyts alla tekniska funktioner ihop. Där finns länkar för att hjälpa till i navigeringen. Sidan är gjord i dynamisk html vilket betyder att webbplatsen känner av vad det för hårdvara som besöker sidan. Innehållet anpassas alltså efter vad det är för enhet. Är det en dator, surfplatta eller smartphone stuvas innehållet om. Text och bilder läggs på en rad så scrollning i sidled inte behövs. Ändras mobilens läge från vertikalt till horisontalt läge ändras innehållet där text och bilder ligger bredvid varandra. Allt för att presentera innehållet på ett snyggt sätt i olika devices.

Här finns en blogg där GangBang-kvinnan beskriver hur hon vill ha det samt bildspel på henne. Vill du anmäla dig till ett GangBang eller avboka en redan gjord anmälan finns länkar till digitala formulär. Ett digitalt utvärderingsformulär finns också men det skickas ut via mejl. Alla våra e-mejladresser finns i webbplatsens webbfot (längst ner på sidan). Besökare kan skicka mejl från ett formulär om så önskas. Information om vi som driver GangBangExperten finns samt karta, adress, telefonnummer, skype, kik- och Google+konto. Allt samlat på ett ställe. Om någon missköter sig kan jag blockera access till alla tekniska funktioner.

Adress:
http://gangbangexperten.se

Bilder
Här finns en representativ gruppbild från varje GangBang. Visning kan ske bild för bild eller i ett bildspel. Du kan lämna kommentarer eller få ett RSS-flöde. Det betyder att du kan bli informerad om när nya bilder/videos har lagts till. En RSS-läsare brukar finnas i de flesta webbläsare eller som en gratisapp för surfplattor och smartphones. Sök på "RSS Reader" eller testa mina förslag hos iTunes Appstore iOS eller Google Play Android. Här är ett RSS-flöde för nya kommentarer och här för senaste bild/video (Internet Explorer). Det går också att skapa ett konto i bildgalleriet.

Adress:
https://funktion.gangbangexperten.se/galleri/index.php/

Diskussionsforum:
Här samlas all information om GangBangExpertens verksamhet på detaljnivå. Frågor som ställts och besvarats. Tanken är att forumet ska bli en stor databas med information om stort som smått. Du kan se planerade GangBangs i GangBangKalendern eller samtala direkt med GangBang-Kvinnan. Du kan skicka interna meddelande eller bli informerad mejlledes när en tråd startats eller ett inlägg gjorts. Inställningen för automatisk mejlavisering finns under "Profil/Sammanfattning/Ändra profil/Underrättelser och E-post". Klicka i alla tre kryssrutorna. Default är denna funktion avstängd. I forumet knyter vi kontakter för det vi älskar: nämligen Bukkake/GangBangs. För att starta en ny tråd eller svara på inlägg måste du registrera ett konto i diskussionsforumet. RSS-flöden fungerar även här. Klicka för att få RSS-flödet.

Forumet har ett plug-in som heter Tapatalk som är helt gratis. Du installerar en app i din surfplatta eller smartphone. Då kommer du få ett meddelande när någon startat en tråd, gjort ett inlägg eller om du fått ett internt  meddelande. Det fina är att du även kan svara på meddelande, starta ny tråd eller göra ett inlägg. Så här gör du: Börja med att installera appen. Google Play för Android OS eller iTunes Appstore för iPads/iPhones iOS. När det är gjort det besöker du forumet med din webbläsare som du har i surfplattan eller mobilen. Klicka på knappen "View". Nu startar appen. Klicka på "Logga in". Ange dina inloggningsuppgifter till GangBangExpertens forum. Vips och du kan sköta hela diskussionsforumet med din surfplatta eller mobil. Så här kan det se ut i din mobiltelefon:Medlemskap/Nyhetsbrev:
Ansök om gratis medlemskap och få nyhetsbrev. Då blir du informerad när ett GangBang är bokat. Ange din mejladress och du är medlem. Du kommer även få mejl när nya bilder eller filmer har blivit publicerade. GangBangExperten bjuder ibland även in till en timmas livechatt med GangBangKvinnan. Denna information kommer också mejlledes. Du måste bekräfta din medlemsansökan genom att gå till din mejlbox och klicka på en aktiveringslänk. Som tack kommer du få inloggningsuppgifter till en 26 minuter lång film från våra GangBangs samt möjlighet att ange om du äger specialförmågor som vissa kvinnor ibland efterfrågar. Du kan när som helst avbryta medlemskapet själv. Ett medlemskap kan verkligen underlätta för dig.

Adress:
https://funktion.gangbangexperten.se/lista/?p=subscribe&id=1

Chatt:
I anslutning till ett GangBang så bjuder vi på en timmas chatt där du kan ställa frågor till GangBangKvinnan och GangBangExperten.

Adress:
https://funktion.gangbangexperten.se/chatt/

Lösenordsskyddade sidor:
Jag kan sätta användarnamn och lösenord på kataloger och filer som bara är till för medlemmarna. Som i den 26 minuter långa filmen från våra GangBangs tex.

Skype, Kik och Google+:
Givetvis har GangBangExperten ett Skype, Kik- och Google+konto. Användarnamnet är: "GangBangExperten". Det finns också två grupper man kan ansluta sig till på Kik. För män: "GBE-Män". För kvinnor: "GBE-Kvinnor". Gör så här för att lägga till Kik-gruppen på ett enkelt sätt:

1) Starta Kik i din mobil.
2) Klicka på kugghjulet för att nå inställningarna (höger hörna längst upp).
3) Välj "Din Kik-kod".
4) Längst ner finns ett i skjutreglage. Dra det åt vänster.
5) Placera cirkeln i kameran mot någon bilderna nedan.
6) Klart.


Kik-gruppen för män.


Kik-gruppen för kvinnor.

Sammanfattning:
Anledningen till att jag utvecklat all denna teknik är för att underlätta för Er men också för oss. Vi vill inte svara på samma frågor från hundratals män och en del kvinnor/par. All information finns på GangBangExpertens webbplats eller här i diskussionsforumet. Se till att leta ordenligt innan du kontaktar oss. Använd gärna sökfunktionen. Vår tid är lika dyrbar som din. Hittar du inte vad du söker får du givetvis kontakta oss.

MVH
GBE
« Senast ändrad: 2018, april 12, 17:05:56 av GangBangExperten »
*** GangBangExperten ***
Sveriges största nätverk för kvalitativa Bukkakes/GangBangs - På kvinnans villkor

Webbplats: http://gangbangexperten.se
Mejl: info@gangbangexperten.se
Kik: GangBangExpertenGBE
Skype: GangBangExperten
Google+: http://google.com/+GangBangExperten

Utloggad Adultgames

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 10
  • Visa profil
SV: Tekniska hjälpmedel som för dig ett steg närmare drömmen.
« Svar #1 skrivet: 2015, februari 05, 15:42:32 »
Uppskattad arbetsinsats  :)

Verkligen!

Utloggad GangBangExperten

 • VD i drömmarnas tempel
 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Antal inlägg: 258
 • GangBangExperten - Administrator
  • Visa profil
  • GangBangExperten - Webbplats
SV: Tekniska hjälpmedel som för dig ett steg närmare drömmen.
« Svar #2 skrivet: 2015, februari 05, 16:01:09 »
G
Tack för det. Det värmer.
MVH
GBE från mobilen (Tapatalk)

*** GangBangExperten ***
Sveriges största nätverk för kvalitativa Bukkakes/GangBangs - På kvinnans villkor

Webbplats: http://gangbangexperten.se
Mejl: info@gangbangexperten.se
Kik: GangBangExpertenGBE
Skype: GangBangExperten
Google+: http://google.com/+GangBangExperten